Webáruház

Cardio Fit családi csomag


Cikkszám: 12

19.980 Ft


db

Termék információk

Fő biológiai hatása: A szervezetben a nitrogén-oxid szintetáz (NOS) segítségével az L- argininből citrullin keletkezésén keresztül nitrogén-monoxid képződik, mely értágító hatású. A nitrogén- oxid (NO) fontosságára akkor figyelt fel a világ, amikor 1998-ban három gyógyszerész Nobel díjat kapott a NO szervezetre gyakorolt hatásának vizsgálatára. Az L-arginin érfal-tágulat fokozó hatású vegyület, amelynek szintézise nyomán a kitágult érfalakon belül nagyobb volumenű véráramlás így oxigén, tápanyag, folyadék és hormonszállítás válik lehetővé. Ennek megfelelően az eredmény szinte minden szerv működésében javulást hozhat. A nitrogén-monoxid tágítja a vérereket,így több vér, oxigén és táplálék jut el a szív izomhoz, amely javítja a keringési rendszer működését. Ezen kívül majdnem kiküszöböli a vérsűrűsödés esélyét, mivel megakadályozza a trombociták egymáshoz vagy érfalhoz való tapadását. Az L-arginin NO képző hatása miatt az erek lággyá, és ezáltal rugalmassá teszi. A rugalmas érfal viszont jól tud alkalmazkodni a vérnyomás esetleges ingadozásához. A kemény, elmeszesedett érfal merev és a nagyobb vérnyomásra megpattanhat. L-arginin hatására az erek tágulása révén a vérkeringés szabadabbá válik és eljut a vér olyan testrészekhez, amelyek esetleg el voltak korábban zárva.

1, Az is ismert, hogy az L-anginin immunrendszer erősító hatással bír.

2, Javíthatja a szív-és érrendszer egészségét, és az általános fizikai teljesítményt.

3, Megakadályozza a szövetek lebomlását, segít az izmok regenerálódásában és a fehérje-anyagcseréből származó melléktermékek lebontásában.

4, Egy kutatás szerint a szívbetegeknél is jótékony hatású lehet, segíthet az érelmeszesedés megelőzésében és visszafordításában.

Egységár: 111 Ft/tabletta (Az akciós csomag 180 tablettát tartalmaz)
Származási ország: Svájc

Összetevők: L-Arginin, Vitamin E, koenzim Q10, Vitamin B12, B2, B6 és folsav.