Webáruház

Medosan Skincare Fluid


Cikkszám: 38

6.900 Ft


db

Termék információk

Magyarországon egyedülálló termék kizárólag csak nálunk kapható!

Ha Ön is azok közé az emberek közé tartozik, akinek bőrkinövése más néven, futószemölcse, orvosi nevén fibrómája van, akkor tudja, milyen kellemetlen érzés tud lenni ez a kis extra bőrdarab. Ráadásul hihetetlenül kényelmetlen tud lenni, ha éppen az ingnyaknál vagy a melltartópánt vonalában nőnek, ahol a ruhadarabok kidörzsölik.

A hagyományos kezelések általában drágák, fájdalmasak, heget hagyhatnak maguk után, de az új Medosan Skincare Fluid bőrkinövés eltávolító egy természetes készítmény, ami fájdalom és hegmentesen távolíthatja el a kinövéseket.

Tökéletesen leszáríthatja a bőrkinövéseket, amik maguktól leesnek. Ideális eszköze lehet a sima, tiszta és hegmentes bőrnek.

  • Nincs több fájdalmas fagyasztás
  • Nincs több irritáló kémiai anyag
  • nincs szükség drága sebészeti eljárásra.

A Medosan Skincare Fluid egyszerűvé, gyorssá és biztonságossá teheti a bőrkinövések eltávolítását a saját otthona kényelmében.

Kérjük a kedves Medosan vásárlóinkat, figyeljenek rá, hogy más hasonló hangzású termék, nem azonos a Medosan kurkuma Plus-al. A termék csak a webáruházunkban, illetve telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül, valamint Budapesti viszonteladói márkaboltunkban vásárolható meg!

Egységár: 690 Ft/ml (kiszerelése 10ml)
Származási ország: Svájc

Értékes esszenciális olajokat tartalmaz, mint a tujafaolaj, teafaolaj, eukaliptusz és borsmentaolaj, melyek fertőtlenítő egyben tápláló tulajdonsága régóta ismert.

Felhasználás: Alkalmazza naponta kétszer a kezelt területen és gyengéden masszírozza be.

Minőségét megőrzi: A felbontástól számított 12 hónapig.