Vásárlási tudnivalók

INDOKLÁS NÉLKÜLI ELÁLLÁS (ÁRU VISSZAKÜLDÉSE)

Rosszul választott? Velünk nem kell félnie a parfüm és a kozmetikumok kiválasztásától. Nálunk 14 napon belül indoklás nélkül is el lehet állni a szerződéstől.

Mikor állhatok el indoklás nélkül a szerződéstől?

Nálunk minden terméket visszaküldhet, amit nálunk vásárolt. Kivéve azt az árut ami:

a) Az Ön kérésének megfelelően módosításra került, illetve az alapján készült (pl.: gravírozott termék, csomagolás)

b) Higiéniai okok miatt nem küldhető vissza (pl.: felbontott kozmetikumok és egyéb termékek, melyek közvetlenül érintkeznek a bőrrel)

Továbbá nem lehet elállni a szerződéstől ajándékcsomagolású termékek esetén abban a pillanatban, amint az árut már becsomagoltuk Önnek. Szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy a törvény szerint felelősséggel tartozik a termék természetének, tulajdonságának és működésének megismeréséhez szükséges, nem megfelelő bánásmódból következő értékének csökkenéséért (pl.: amennyiben a parfümöt azután is használja, miután már egyszer kipróbálta). Ezért ilyen esetben csak arányos részösszeget tudunk Önnek visszatéríteni.

Mit kell tennem indoklás nélküli szerződéstől való elállás esetén?

A termék átvételétől számított 14 napos határidőn belül közölje velünk a szerződéstől való elállási szándékát. Az a legjobb, ha az info@medosantermekek.com e-mail címen vagy a +36-1/345-8281 telefonszámon lép velünk kapcsolatba.

A terméket késedelem nélkül, azonban legkésőbb az elállás napjától számított 14 napon belül küldje meg nekünk a Šancová 3568/61831 04 Bratislava, Slovakia címre, vagy személyesen vigye be valamelyik üzletünkbe.

A termék vételárát legkésőbb az elállás napjától számított 14 napon belül visszafizetjük Önnek. Azonban a törvény értelmében a fizetéssel addig várhatunk, amíg az árut vissza nem adja. Abban az esetben, ha az áru kézbesítésétől számított 14 napon belül áll el a szerződéstől, úgy a termék visszaküldésének a legolcsóbb ajánlott szállítási módnak megfelelő mértékű költségtérítés is megilleti.

Elérhetőségek

Az indoklás nélküli szerződéstől való elállással kapcsolatos valamennyi kérdésére szívesen válaszolunk, amennyiben felveszi velünk a kapcsolatot az info@medosantermekek.com e-mail címen vagy a +36-1/345-8281 telefonszámon.

VÁSÁRLÁSI ÉS SZÁLLÍTÁSI TUDNIVALÓK

Szállítással kapcsolatos információk:

Amennyiben a megrendelés munkanapon 10:00 előtt megérkezik rendszerünkbe, úgy - amennyiben a következő nap munkanap - már Önnél lesz a csomag másnapra, melyet a Sprinter csomagszolgálat szállít ki mely ingyenes, ha 20.000 Ft feletti értékben rendelt tőlünk, egyéb esetben 1.500 Ft.

Szállításunk CSAK utánvéttel vehető igénybe, mely súlytól és távolságtól függetlenül fix 1.500 Ft, 20.000 Ft alatti vásárlás esetén!

Magyarország területén kívülre történő szállítási díjainról tájékozódjon a Kapcsolati oldalon található elérhetőségek egyikén.

Fizetéssel kapcsolatos információk:

Fizetési módok: csak utánvéttel készpénzben.

Amennyiben Felek nem állapodnak meg kifejezetten valami másban, a számlákat legkésőbb szállítás időpontjában kell kiegyenlíteni.
Késedelem esetén a vevő olyan késedelmi kamatot köteles megfizetni, amelynek összege a Magyar Nemzeti Bank jegybanki alapkamatának kétszerese. A fizetési határidő utolsó napjának elteltével a késedelem figyelmeztetés nélkül is, automatikusan bekövetkezik.
Vevő nem jogosult a webshop üzemeltetőjének követeléseit bármilyen jogalapú, állítólagos ellenigényekkel elszámolni, beszámítani.
Az árak mindig Ft-ban értendők és magukban foglalják a törvényes ÁFÁ-t, valamint az esetleges további adókat.

 

CÉGADATOK

Cégnév: Fitness Health S.R.O.

Adószám: SK2121850445

Cég bejegyzett telephelye: Šancová 3568/61831 04 Bratislava, Slovakia